Zeeuws Weerzien zoekt nieuwe vrijwilligers

Met de slogan ‘Samen maken wij Zeeuws Weerzien’ is herinneringskrant Zeeuws Weerzien op zoek naar extra helpende handen. Er is een groeiende vraag naar leesbijeenkomsten en daarvoor zijn extra mensen nodig.

Daarom organiseert de stichting op 23 april een kennismakingsmiddag voor iedereen die meer wil weten over deze krant, de verschillende activiteiten en de mogelijkheden om aan te sluiten bij het enthousiaste vrijwilligersteam.

Zeeuws Weerzien bestaat inmiddels vijf jaar. De gratis krant vol verhalen over het Zeeland van de vorige eeuw is vooral bedoeld voor oudere inwoners van Zeeland. Om zelf te lezen, maar ook en juist als aansporing om samen met anderen herinneringen op te halen. Meer dan 50 vrijwilligers zorgen samen voor de coördinatie en uitvoering van alle activiteiten: van redactie, opmaak en verspreiding van de krant tot de organisatie van leesbijeenkomsten voor ouderen en diverse PR- en secretariaatswerkzaamheden.

Lijkt het u leuk om daar een steentje aan bij te dragen? Loop dan even binnen tijdens de kennismakingsmiddag en bespreek de mogelijkheden. Op 23 april is een team van Zeeuws Weerzien tussen 14.00 – 15.30 uur aanwezig in de bibliotheek van Vlissingen, Zierikzee, Goes, Tholen en Terneuzen. Voor meer informatie: www.zeeuwsweerzien.nl