Adverteren

Waarom adverteren op WFM96:

Bijna ieder van ons luistert iedere dag naar de radio (74,8%), zo niet iedere week (94,1%). De gemiddelde persoon luistert gemiddeld zo’n 20 uur per week naar de radio. Dat is meer dan bijna ieder ander medium! Dus als u een locatie, product of service wilt promoten, kunnen wij u helpen.

Streekomroep WFM96 verzorgt de uitzendingen voor de gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere en is hierdoor hét advertentiemedium voor Walcheren. De meeste mensen, waaronder waarschijnlijk uzelf, luisteren gemiddeld meer dan 3 uur per dag naar de radio.

Maar hoe effectief is radio nu eigenlijk? Verkoopprofessionals hebben deze vraag onderzocht en kwamen tot een aantal belangrijke conclusies op het gebied van: bewustzijn, reactie en verkoop.

De belangrijkste conclusies op een rijtje:

  • Radio reclame verhoogt de verkoop met gemiddeld 9 tot 27%.
  • Het effect van een folder- of flyercampagne wordt significant beter wanneer deze ondersteund wordt door een radio commercial.
  • Een goede radio commercial zorgt niet alleen voor een grotere naams- of merkbekendheid, maar genereert bijna onmiddellijk een directe respons.
  • Eén ding blijft echter cruciaal: de creativiteit van een radio commercial bepaalt veel meer dan welk medium ook de effectiviteit van uw campagne. U heeft het idee, en ons verkoopteam realiseert het perfecte publiciteitsplan voor uw bedrijf.

Indien gewenst helpen wij u met de tekst van uw radio commercial. Rekening houdend met de aard van uw bedrijf, het product of dienst én natuurlijk uw budget, adviseren wij u in de keuze van de juiste Voice Over. Hiertoe beschikken wij over een zeer uitgebreide “stemmendatabank”.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze uitgebreide reclame mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat: adverteren@wfm96.nl