Vrouw die dood is gevonden in woning is omgekomen door misdrijf

De politie heeft woensdagmiddag 19 april een vrouw dood in haar woning aan de Granaat gevonden. Ze is door een misdrijf om het leven gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het incident.

Het slachtoffer is ’s middags door agenten ontdekt na een melding dat de vrouw niet op haar werk was verschenen. Omdat na haar vondst al onmiddellijk rekening werd gehouden met een misdrijf is een onderzoeksteam opgeroepen. Zo kwamen medewerkers van de afdeling forensische opsporing ter plaatse om onderzoek te doen. Ook kwam de zogenoemde PD-Unit: een grote¬†vrachtwagen van waaruit de politie haar werk kan doen bij plaatsen delict.

Delen van de omgeving aan de Granaat waren donderdagochtend nog steeds afgezet met linten. Onder andere werd een buurtonderzoek ingesteld. Donderdag is een team grootschalig onderzoek (TGO) samengesteld.

De politieb kan zich voorstellen dat deze gebeurtenis emoties oproept. Daarom organiseert gemeente Middelburg vrijdagavond 21 april een inloopbijeenkomst in de kantine van FC Dauwendaele, Kruitmolenlaan 123. Omwonenden en andere betrokkenen die daar behoefte aan hebben, zijn welkom om daar tussen 19.30 en 20.30 uur samen te komen.