Spullen laten repareren bij Repaircafé Middelburg

Stichting Repair Café Middelburg houdt 6 april weer een bijeenkomst in wijkcentrum Het Palet in Middelburg. Vrijwilligers zitten daar klaar om allerlei apparaten, fietsen, kleding en meer te repareren.
Doel van het repaircafé is bijdragen aan een duurzamere samenleving door reparatie en hergebruik te bevorderen. Het evenement duurt van 10.00 tot 12.15. Ophalen na telefonisch contact tot 15.00. Aanmelding vooraf is gewenst. Het Repair Café biedt een gezellige en informele sfeer waarin je kapotte spullen kunt laten repareren tegen materiaalkostprijs. Van kleding en elektronica tot fietsen en huishoudelijke apparaten, onze deskundige vrijwilligers staan voor u klaar om te helpen.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor reparaties tijdens de bijeenkomst. Als je een voorwerp heeft dat gerepareerd moet worden, raadt de organisatie aan om dat van tevoren aan te melden via het formulier op onze website www.repaircafemiddelburg.nl Op die manier kunnen vrijwilligers ervoor zorgen dat ze voldoende tijd en middelen hebben om aan de reparatie te werken.
Ook is er behoefte aan nieuwe mensen die handig met gereedschap en technische vaardigheden bezitten die ze graag willen delen? Stichting Repair Café Middelburg is nog steeds op zoek naar nieuwe technische vrijwilligers om het team te versterken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of vragen stellen via info@stichtingrepaircafemiddelburg.nl.