Repair Café Middelburg is groot succes

De Stichting Repair Café Middelburg organiseert op 22 juni weer een bijeenkomst, maar het onderdeel technische reparaties is al volledig volgeboekt. De stichting is verheugd dat zoveel mensen hun defecte apparaten een tweede leven willen geven. Deze keer is er alleen gelegenheid voor kledingherstel.

Voor degenen die nog op zoek zijn naar reparatiehulp is er dus wel goed nieuws: de coupeuses hebben nog plek. Heb je dus nog kledingstukken die gerepareerd moeten worden, zoals een gescheurde broek, een kapotte rits of een loszittende knoop? Vakkundige coupeuses staan klaar om kleding te herstellen. Zo kun je langer genioeten van je kleding.

Wijkcentrum Het Palet

De bijeenkomst vindt plaats in het wijkcentrum ‘Het Palet’, aan de Johan van Reigersbergstraat 2 in Middelburg, en duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan de beurt komt, vraagt de organisatie van tevoren een afspraak te maken voor de kledingreparaties. Voor andere reparaties moet je wachten tot de volgende bijeenkomst. Dit kan via het aanmeldformulier op onze website www.repaircafemiddelburg.nl.

Te repareren zaken kunnen worden gebracht van 10.00 tot 12.15. Ophalen na telefonisch contact tot 15.00. Voor vragen: info@repaircafemiddelburg.nl.