Drum ’n Bass in Your Face pakt uit bij jubileumeditie in De Spot

Op zaterdag 22 juni 2024 vind de 38e editie van het dancefeest “Drum ’n Bass in Your Face” plaats in De Spot. Deze editie staan er maar liefst twee headliners op het programma: A Little Sound (GB) en Buunshin (NL). Ook enkele Zeeuwse acts zijn van de partij.

A Little Sound is zowel zangeres als DJ en wordt momenteel gezien als een van de grote opkomende namen in het genre. Haar zang is terug te horen in hits van dit moment zoals Back In Time  met Kanine en  Missing You met Hedex. De Britse artieste is met regelmaat te horen op BBC Radio 1 en ze won bij de Drum&Bass Awards 2024 in London twee awards (best female DJ en best vocalist). Deze zomer toert ze door heel Europa en heeft ze onder andere shows op festivals als Tomorrowland, Let it roll en Rampage Open Air.  

Buunshin

Buunshin is eveneens een grote naam in het genre. Hij werkte samen met What So Not, DROELOE, San Holo en populaire trio Nosia, die hem als hun opvolger beschouwt. Deze zomer staat ook voor hem een volle tour gepland met show’s door heel Europa maar ook in Zuid-Afrika, Maleisië, Indonesië en China. Verder staan deze editie ook een paar lokale talenten op het programma: de Veerse dubstep DJ Dharana, de Middelburgse DJ Wouter en Teknique & kælt met MC Twinx uit Goes.  

Drum n Bass in Your Face  

Het evenement heeft door de jaren heen internationale bekendheid gekregen. De organisatie boekte veel internationale headliners zoals o.a. Black Sun Empire, Murdock, Maduk, Dimension, Andromedik en Mefjus. Daarnaast is er op elke editie ook veel lokaal talent te zien zoals To-Wa, Felov, Willow, Dharana en Wouter. Sommige van deze lokale talenten draaien inmiddels internationaal.    

Het volledige programma is te vinden op websiite van De Spot. De deuren gaan open om 21.00 uur en het evenement duurt tot 2.00 uur. Tickets 15 euro.  

A Little Sound