Buurtteams Vlissingen organiseren lunchbijeenkomst voor mantelzorgers

Buurtteams Vlissingen organiseert een lunchbijeenkomst voor mantelzorgers. Deze vindt plaats op woensdag 28 juni van 12.00 tot 14.00 uur in Koffiebar Marcus, Bellamypark 52 in Vlissingen.


Tijdens de lunch kunnen mantelzorgers in gesprek gaan met medewerkers van Buurtteams Vlissingen. Er is ruimte om ervaringen te delen, knelpunten te bespreken en te praten over benodigde ondersteuning voor een gezonde balans als mantelzorger.

Met een gespreksleider aan iedere tafel, is er voor elke mantelzorger ruimte om verhalen en ervaringen te delen. Daarnaast kunt u genieten van de heerlijke lunch en ontmoeting met andere mantelzorgers.

Bent u mantelzorger en woont u in de gemeente Vlissingen? Dan wordt u uitgenodigd om u vóór 21 juni 2023 aan te melden. Dit kan via e-mail naar algemeen@buurtteamsvlissingen.nl of telefonisch via (0118) 72 39 00. Vermeld hierbij uw volledige adres- en contactgegevens. Ook horen wij graag eventuele dieetwensen en voor wie u zorg draagt als mantelzorger.
Uiterlijk 23 juni 2023 ontvangt u bericht met de bevestiging of de aanmelding voor uw deelname definitief is. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!