Zomerconcerten fanfareorkest Veere’s Genoegen in juni en juli

Het fanfareorkest van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere verzorgt in de maanden juni en juli drie zomerconcerten. Het fanfareorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Luc van Gaans en bestaat uit ongeveer 45 muzikanten.

Tijdens de zomerconcerten kan het publiek genieten van een gevarieerd muzikaal programma. De concertreeks start op zondagmiddag 23 juni met een optreden in het centrum van Veere. Dit zomerconcert begint om 15.00 uur. Bij slecht weer zal worden uitgeweken naar clubgebouw ‘Het Akkoord’ aan de Oudestraat 9 in Veere.
Het tweede optreden staat gepland op vrijdagavond 28 juni bij molen De Graanhalm in Gapinge. Dit concert begint om 19.30 uur en bij slecht weer zal worden uitgeweken naar de Torenkerk in Gapinge. De reeks zomerconcerten wordt op vrijdagavond 5 juli afgesloten met een concert op camping Oranjezon in Vrouwenpolder. Dit zomerconcert begint om 19.30 uur en zal bij slecht weer komen te vervallen. De toegang voor alle zomerconcerten is gratis.

Kijk voor meer informatie over de zomerconcerten op www.veeresgenoegen.nl of stuur een emial naar info@veeresgenoegen.nl