We kunnen weer knorren tijdens Knorfest op Knorrenburg

Na twee mooie edities in ’21 en ’22 wordt er weer volop “GEKNORD” op Knorrenburg op 4 november 2023, Knorfest om te feesten, zingen en dansen.

Knorfest is na twee edities bekend als een schuurfeest op Knorrenburg waarbij de gezelligheid en muziek centraal staan.
De schuur opent om 16:00 uur en start met DJ KYMO het feest. DJ KYMO bekend van “vroeger” Discotheek de Hooizolder en tegenwoordig van vele feesten in de regio. DJ KYMO treed meerdere keren op tijdens het feest.


Er is weer een vol programma zodat er volop gefeest kan worden. Henk Wijngaard zong ooit over 120 varkens naar Beiroet, maar komt op 4 november met de “vlam in de pijp” met lekkere meezingers en 120 varkens naar Knorrenburg. Die net als de Paloama’s, een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven!
Uit de regio komen Tarzan & de Beachwaiters vanaf het Walcherse strand aan gesurfd naar Knorfest. De band bestaat uit rockende strandwachten van Walcheren.

Het powertrio The Euro’s zorgt naast een zondvloed aan hits met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Bekend van shows op o.a. de Zwarte Cross en de Nijmeegse Vierdaagse Feesten (net als de Paloma’s). Inmiddels hebben ze meer dan 1500 optredens op hun naam staan. Zoals zijn naam al verklapt is Party DJ Harry een energieke party DJ, 100% gegarandeerd feest en 100% gegarandeerd een knallend slot van Knorfest 2023!

Knorfest vindt plaats tussen Aagtekerke en Westkapelle in Sint-Jan ten Heere, Herenweg 2.
Er kan GRATIS worden geparkeerd bij het feestterrein en een bushalte is er op loop afstand. Faciliteiten als garderobe en toiletten zijn GRATIS.

Tickets zijn te verkrijgen via de website www.knorfest.nl

Foto: ©Jelte Poppe