Voorstelling ‘In de Schemering’ in Zeeuwse Concertzaal Middelburg

Zondagmiddag 26 mei is er in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg een theatrale concertperformance, waarin theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar vloeien. Het artistieke hart wordt gevormd door Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur, trompet), Guus Janssen (piano).

De voorstelling ‘In de Schemering’ presenteren ze op bijzondere locaties verspreid over Nederland, waaronder de Zeeuwse Concertzaal en heeft een ‘plug & play’-karakter. Een nieuw genre dat altvioliste Esther Apituley en acteur/trompettist Hans Dagelet brengen: een concertperformance, waarin theater, muziek en literatuur door elkaar lopen.

Volgens de formule ‘plug & play’ (ontleend aan de computerwereld) treden acteur en musici op en brengen snel, bewogen en met grote energie een muzikale voorstelling, bijgestaan door Guus Janssen. De titel In de schemering duidt op het tussengebied waarin we ons nu, door corona, bevinden, een diffuse en verwarrende tijd waarin we nauwelijks kunnen terugblikken hoe het was en evenmin vooruit kunnen kijken. Want de toekomst is onzeker.

Aanvang: 15.30 uur Tickets via www.zeeuwseconcertzaal.nl.