Tijdelijk lidmaatschap in zomermaanden bij tennisvereniging MLTC Middelburg

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan nodigt de Middelburgse tennisvereniging MLTC je uit voor de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. De Zomer Challenge is er niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport, of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is, zegt de vereniging.

Clinics

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. De tarieven zijn 40 euro voor de jeugd en 60 euro voor volwassenen. Voor beginnende spelers is het mogelijk, om tegen extra kosten (30 euro) twee clinics te volgen bij TSM – Tennis- & Padelschool. Inschrijving voor de Zomer Challenge gaat via de website van MLTC (www.mltcweb.nl). Voor meer informatie over de Zomer Challenge kan contact opgenomen worden met Bert Vriens
via e-mail bert.vriens@mltcweb.nl.

Foto: MLTC