Speciale aandacht voor kledingherstel tijdens Repair Cafe Middelburg

Stichting Repair Café Middelburg houdt zaterdag 25 mei haar volgende reparatiebijeenkomst in wijkcentrum Het Palet in Middelburg. Deze bijeenkomst biedt gelegenheid om kapotte spullen een nieuw leven te geven en nieuwe technische vrijwilligers kunnen zich aanmelden.

Stichting Repair Café Middelburg is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor duurzaamheid en de circulaire economie door het organiseren van maandelijkse reparatiebijeenkomsten. Deze keer is er speciale aandacht voor naaiwerk. Heb je kleding die gerepareerd moet worden, zoals een kapotte rits, losse knopen, of een scheur? Neem deze dan mee naar het Repair Café. Het ervaren team naaisters staat klaar om te helpen met alle soorten textielreparaties. Dit is niet alleen duurzaam, maar bespaart je ook geld en geeft kleding een tweede kans.

Om het team te versterken, is de stichting ook op zoek naar nieuwe technische vrijwilligers. Heb jij een talent voor het repareren van elektrische apparaten, meubels, fietsen, of andere technische vaardigheden? Wie weet kun je deel gaan uitmaken van het team.

Het Repair Cafe duurt van 10 tot 15 uur. Te repareren spullen kunnen worden opgehaald tussen 10 en 12.15 uur. Eventueel is er een mogelijkheid om kapotte spullen op te halen. Aanmelden via www.repaicafemiddelburg.nl of info@repaircafe.nl