Leute meej de meute; Zo ziet de line-up van Hrieps 2024 eruit

Leute meej de meute. Dat is wat het festival Hrieps voor 2024 belooft. Zo werd vrijdag bekend gemaakt welke artiesten er allemaal komen optreden op de editie van 2024.

Na het spektakel van 2023 (Los op ut hos) heeft de organisatie van Hrieps vrijdag bekend gemaakt wie er allemaal op het podium verschijnen op zaterdag 11 mei 2024 in het dorp Grijpskerke. Zo vertelde organisator Hugo Kramer in “Het Zaterdagavondcafé” dat natuurlijk de Dirty Daddies en Mooi Wark weer op het podium zou verschijnen, maar nu verscheen vrijdag de volledige line-up. 52 artiesten verdeelt over 7 podiums.

Zoals nooit kan missen tijdens een editie van Hrieps, staat Surrender weer op de planken. Ook Rowwenhéze, Proost en Snormaal zullen op het podium verschijnen. Verder is er dit jaar ook weer voor ieder wat wils. Zo komen de Lowriderz, maar ook de Outsiders, Darkraver, Mental Theo en Paul Elstak weer.

Ten opzichte van vorig jaar komen er dit jaar ook wat meer Nederlandstalige artiesten! Zo komen Frans Bauer, Snollebolleke en Marco Schuitmaker zingen. Verder zijn er ook nog diverse tribute-bands en lokale artiesten aanwezig

Lees ook: Groot nieuws: Junioreditie van Hrieps gaat ook door in 2024

Bekijk hier de hele line-up van Hrieps 2024