Jumping Fences met jonge Gentse kunstenaars in De Vleeshal

In De Vleeshal in Middelburg vindt vrijdag 3 mei de feestelijke opening plaats van de groepstentoonstelling Jumping Fences van Gentse kunststudenten van KASK. De opening duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Na de opening kun je blijven voor de afterparty in de Vleeshal. Die begint om 21:00 uur.

Jumping Fences is een tentoonstellingsproject van KASK Curatorial Studies te Gent. In het project experimenteren kunstenaars, ontwerpers en curatoren met tentoonstellingskaders. Sinds februari wordt er elke maand een andere kunstenaar of ontwerper getoond, die reageert op het werk van de voorgaande persoon.

In de Vleeshal komen alle  deelnemers samen onder een dak. Niet slechts twee parels, maar de hele ketting kan hier bekeken worden. Jumping Fences toont werk van Haron Barashed & Lore Janssens, Sjoerd Beijers, Céleste Buyle & Quinten Vermeulen, Yawen Fu, Seppe-Hazel Laeremans, Paola Siri Renard en Jan Vandeplancke. In De Vleeshal zullen verschillende werken samenkomen en hinten naar wat er te zien was in Het Paviljoen en wat er nog komen gaat. De tentoonstelling is te bezoeken tot en met 20 mei in De Vleeshal, Markt 1 te Middelburg.