Hugo Kramer praat ons bij over Hrieps; en groot nieuws voor alle mensen die niet bij het festival aanwezig kunnen zijn

Vrijdag 5 mei en zaterdag 6 mei is het zover: Dan kunnen weer 11.000 mensen “Los op ut hos” in Grijpskerke. Hugo Kramer, organisator van Hrieps kwam te gast bij WFM96 om ons bij te praten over het festival.

Veel mensen kijken er al naar uit, en waren er al weer vroeg bij met het kopen van tickets. Het grootste festival van Walcheren staat weer voor de deur, en dat kan niemand ontbreken. Groots wordt er reclame voor gemaakt, en bijna alle kaarten zijn al uitverkocht. Op 5 en 6 mei barst het weer los op Hrieps. Maar wat kunnen we verwachten, en hoezo is er nu ineens op de vrijdag een kindereditie toegevoegd aan het programma?

Hugo Kramer was zaterdagavond te gast in het programma ‘Het Zaterdagavondcafé met Jelte Poppe”, en legde hier helemaal uit wat we kunnen verwachten die twee dagen. Luister hieronder het interview terug:

Groot Nieuws!

Ook dan is er voor iedereen die niet naar Hrieps kan, ook nog groot nieuws! Want WFM96 zal op zaterdag 6 mei een extra lange live uitzending verzorgen vanaf het festival terrein. Vanaf 15:00 uur zullen er volop interviews en sfeermomenten worden gedeeld op de radio. Dus geen zorgen als je niet fysiek aanwezig kan zijn op het festival, WFM96 brengt het festival naar je toe! Ook kan je natuurlijk inschakelen om alvast sfeer te proeven, voordat je naar Hrieps toegaat.

Tune dus zaterdag 6 mei vanaf 15:00 uur in op WFM96 en mis niks van Hrieps!