Inschrijvingen Motorcross Aagtekerke gaan ‘Oerend Hard’; al 225 deelnemers

Al 225 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de 31e editie van de Motorcross Aagtekerke op vrijdag 28 juli. Organisator MC De Pekelinge is erg blij met de belangstelling en hoopt dat in de komende weken nog veel meer crossers de inschrijfknop weten te vinden.

De Vrijetijdsrijders, Veteranen en 250cc zijn echter vol. Wel is er nog genoeg plek in de jeugdklassen (50cc, 65cc en 85cc). Ook in de klassen 500cc, Dames en Enduro is het nog mogelijk in te schrijven. Wees er snel bij, want vol is vol! Inschrijven voor het evenement kan via deze link.

Na een drukke dag met trainingen, wedstrijden en uiteraard een fietscross wordt het cross-spektakel afgesloten met de Superfinale, waarin de beste rijders uit de 125cc, 250cc, 500cc, Veteranen en Enduroklasse het tegen elkaar opnemen. Het hoogtepunt is voor velen echter het feest na afloop van de cross. De Limburgse band ANDERKOVVER zette de feesttent al vele jaren op zijn kop en doet dat ook dit jaar ongetwijfeld weer dunnetjes over.

Vrijwilligers

MC De Pekelinge is nog wel op zoek naar vrijwilligers die ons in de dagen voor, tijdens of de dag na de cross willen helpen. Stuur ons een bericht op Facebook of mail naar info@mcdepekelinge.nl als je mee wilt helpen.

Via dat mailadres beantwoorden wij ook alle andere vragen over het evenement. Meer weten over de Motorcross Aagtekerke? Ga dan naar onze website.