Vriendinnenweekend in Vlissingen: Een Feest van Samenwerking en Gezelligheid!

Ruim 50 enthousiaste ondernemers in Vlissingen slaan de handen ineen om een onvergetelijk Vriendinnenweekend te organiseren dat plaatsvindt op 24, 25 en 26 november. Van sprankelende workshops tot modeshows, en een gezellige high-wine in diverse horecagelegenheden; deze ondernemers zetten zich gezamenlijk in om er een groots feest van te maken, elk op hun eigen unieke manier.

De samenwerking, aangewakkerd door de Vlissingse Ondernemers Vereniging, met de ondersteuning van Sas Assurantiƫn, in samenwerking met de Gemeente Vlissingen en het citymarketingplatform IN Vlissingen als partner, blijkt een schot in de roos te zijn. Het bundelen van krachten resulteert in een weekend vol activiteiten en gezelligheid dat niet alleen de lokale gemeenschap versterkt, maar ook de stad als aantrekkelijke bestemming op de kaart zet.

Het idee om buiten het reguliere seizoen een aantrekkelijk weekend te organiseren is een langgekoesterde wens die nu werkelijkheid wordt. Het Vriendinnenweekend belooft niet alleen een bron van vermaak te zijn, maar heeft ook als doel om meer bezoekers naar de stad te trekken. De deelnemende winkeliers en horecabedrijven zullen een scala aan activiteiten aanbieden, waaronder workshops, hapjes, drankjes, speciale aanbiedingen en een minimarkt, waardoor de stad transformeert in een waar winkelparadijs.

Het Vriendinnenweekend wordt mogelijk gemaakt door de inzet van lokale ondernemers en de ondersteuning van betrokken partners. Dit evenement belooft niet alleen een feest voor vriendinnen te worden, maar ook een viering van de lokale gemeenschap en ondernemersgeest.