Steekpartij Bloemenlaan Vlissingen: slachtoffer (24) wordt verdachte

De politie heeft een 24-jarige man uit Vlissingen aangehouden naar aanleiding van een steekincident dinsdagavond. Daarbij werd toen een 50-jarige vrouw aangehouden. De politie meldt nu dat de vrouw vermoedelijk slachtoffer was van geweld en dat ze zich heeft verdedigd, waarbij de jongeman gewond raakte.

De 24-jarige man werd dinsdagavond aan de Sterkenburg in Vlissingen gevonden. Hij vertelde agenten dat hij gewond was geraakt bij een incident in een huis aan de Bloemenlaan. Daar vonden agenten de 50-jarige vrouw. Zij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Een dag later is ze vrijgelaten.

Zware mishandeling en poging doodslag

Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat de rollen van slachtoffer en dader waarschijnlijk omgedraaid zijn. Vermoedelijk heeft de vrouw zich moeten verdedigen tegen het geweld van de 24-jarige man. De jongeman is gisteren aangehouden op verdenking van zware mishandeling en poging doodslag.

Over de relatie tussen de twee wil de politie nog niets zeggen, behalve dat het incident onder ‘huiselijk geweld’ geschaard wordt.

Dit is een bericht van Omroep Zeeland.