Repair Café Middelburg zoekt nieuwe technisch vrijwilligers

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, speelt Stichting Repair Café Middelburg graag een rol in het bevorderen van hergebruik en het verminderen van afval. Zaterdag 20 april kunnen geïnteresseerden langs komen en ook weer spullen worden gerepareerd.

De stichting is momenteel op zoek naar enthousiaste technische vrijwilligers die willen bijdragen aan het repareren en revitaliseren van alledaagse voorwerpen. Dit alles tegen materiaalkostprijs. Ervaring in reparatiewerk is niet vereist, maar een passie voor technologie en een verlangen om vaardigheden te delen zijn van onschatbare waarde.

Repair Café Middelburg organiseert zaterdag 20 april daarom een bijeenkomst om spullen te repareren en potentiële technische vrijwilligers te werven. Tijdens deze bijeenkomst zullen geïnteresseerden meer te weten komen over de missie van het Repair Café en de rol die zij kunnen spelen in het reparatieproces.

Reparaties zijn welkom na aanmelden via het formulier op onze website. Het Repair Café  duurt van 10.00 tot 12.15 uur. Ophalen van spullen na telefonisch contact kan tot 15.00 uur. De locatie is wijkcentrum ‘Het Palet’ in Middelburg.

Voor meer informatie: Bert Huige via info@repaircafemiddelburg.nl.