Repair Café in wijkcentrum Het Palet in Middelburg

Stichting Repair Café Middelburg houdt weer een bijeenkomst op zaterdag 11 mei. Het evenement zal plaatsvinden bij wijkcentrum ‘het Palet’, van 10.00 tot 15.00. Het Repair Café is een gemeenschapsinitiatief dat draait om het repareren van kapotte spullen.

Bij deze bijeenkomst zullen ervaren vrijwilligers aanwezig zijn om te helpen met het repareren van diverse voorwerpen, variërend van kleding en elektronica tot fietsen en kleine huishoudelijke apparaten. Doelstelling is om verspilling tegen te gaan, duurzaamheid te bevorderen en de vaardigheden van mensen op het gebied van reparatie te vergroten. Dit alles tegen materiaalkostprijs.

Het Repair Café staat open voor iedereen en is gratis te bezoeken. Bezoekers worden aangemoedigd om kapotte items mee te brengen die ze willen laten repareren, en om indien mogelijk materialen mee te nemen die kunnen helpen bij de reparatie. Aanmelden van een reparatie kan via ons formulier op www.repaircafemiddelburg.nl. Na aanmelden kunnen spullen gebracht worden van 10.00 tot 12.15, of na telefonisch contact opgehaald worden tot 15.00

Voor meer informatie over het Repair Café en deze bijeenkomst: Bert Huige via info@repaircafemiddelburg.nl