Q Ball presents: Pride Night in Podium de Piek Vlissingen

Zaterdag 11 mei is het Pride Night in podium de Piek. Hoofdact is het Zeeuwse Designer Violence, twee eigenzinnige jonge vrouwen met synthesizers, bonkende beats en emotionele zang. Verder kun je los gaan met make-up en is er nog meer te beleven.

Designer Violence staat voor wilde synthesizers, pompende beats en emotionele zang van twee vrouwen die in je gezicht schreeuwen. Gevormd uit een gedeelde passie voor alles wat rauw, dansbaar en underground is, slaagt de queer art punkband Designer Violence erin om elke locatie waar ze spelen te transformeren in een zweterige underground nachtclub, waar de zon nooit opkomt en de bassen iets te luid zijn.

Maak ook kennis met het eclectische make-upduo Tovernicht en Toverteef, genaamd de Tovertrutten. Zij zijn gespecialiseerd in futuristische gendertranscendente make-up, waarbij toestemming, comfort en verkenning voorop staan. Als je geïnteresseerd bent in make-up, aarzel dan niet om hallo te zeggen. Ben jij, of ken jij, iemand die het leuk zou vinden om op het podium te stralen tijdens de open drag performance? Van beginner tot ervaring drag queen/king, iedereen is welkom. Meld je dan aan via de website van de Piek.

Aanvang 20 uur. Tickets in de voorverkoop 10 euro. Aan de deur 12 euro.