“Project Postmaatje” nieuw thema buurtcafé Vlissingen

Als u mensen, die het zo goed kunnen gebruiken, met een klein beetje moeite een beetje geluk kunt geven, doet u het dan?


Mevrouw E. de Nooijer doet dat met Project Postmaatje. Ze koppelt schrijvers aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, want post maakt blij! Daarom komt ze met Postmaatje op bezoek in het Buurtcafé op 1 december 2022.

Iedere 1e donderdag van de maand is er in ZB Bibliotheek Vlissingen van 10.00-12.00 uur het Buurtcafé. Inwoners kunnen informatie met elkaar delen, van elkaar leren en er is tijd voor een kopje koffie met een praatje.

Ieder Buurtcafé staat in het teken van een bepaald thema. De onderwerpen hebben te maken met de actualiteit of met de stad. Inwoners kunnen zelf ook thema’s inbrengen.
Op deze manier leren de inwoners hun buurtgenoten kennen en hopen ze de leefbaarheid in de stad te vergroten. Inloop is vrij, u hoeft zich niet aan te melden.

Thema 1 december 2022: Postmaatje

Wilt u ook graag anderen helpen? Heeft u misschien niet veel tijd of weet u niet hoe en wie? Project Postmaatje kan u daarbij helpen. Door het schrijven van een kaartje aan iemand die het goed kan gebruiken, geeft u de ontvanger een klein beetje geluk. Kleine moeite, groot plezier!