Misdaad en horror in Middelburgse bieb tijdens ‘Night at the Library

Donderdag 23 mei is ZB Bibliotheek van Zeeland in Middelburg van 19.00 tot 23.00 uur de plaats delict voor liefhebbers van bloedstollend avontuur. Het belooft een avond vol spanning, verrassende plotwendingen en onvoorspelbare verhalen van Zeeuwse bodem te worden.

Dompel je onder in de wereld van ‘Cold cases van Littleburg’ met de fascinerende, rillingvergrotende tentoonstelling van Anne Breel en de daaraan gekoppelde schrijfwedstrijd. Laat je meevoeren door de muziek en huiveringwekkende spookverhalen van Broeder Dieleman. Ontmoet de Zeeuwse thrillerschrijvers Jan J.B. Kuipers, Terrence Lauerhohn, Ellen de Vriend en Kees Folmer. Lach je dood bij de improvisatie theatervoorstelling van ‘Matig Genoten’. Of trek er in het donker op uit met vertelveteraan Jan J.B. Kuipers voor de meest sinistere verhalen die Middelburg rijk is. Keuzes genoeg. Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet zit je middenin een levensecht Moordspel met het Middelburgs Theater.

The Night at the Library is gratis toegankelijk. Voor enkele activiteiten is reservering vanwege beperkt aantal plaatsen noodzakelijk. Reserveren voor activiteiten kan via dezb.nl/nightatthelibrary.  Hapjes en drankjes in stijl zijn te koop bij het ZB café dat deze avond geopend is. Boekhandel de Drvkkery is aanwezig met een stand met boeken van de in het programma genoemde Thrillerschrijvers.