Loopgroep Running2gehter organiseert gratis hardlooples

Loopgroep Running2gether organiseert zaterdag 13 april van 10 tot 11 uur een hardloopclinic. Trainster Angelina van doorn laat deelnemers ervaren hoe het is om een warming-up mee te krijgen, geeft uitleg over verschillende trainingsvormen en er is een cooling-down.

In een groep sporten heeft mentaal en fysiek voordeel. Het biedt sociaal contact, saamhorigheid en is er voor elk niveau. Lopen met elkaar is gezellig, het gaat meer vanzelf. Vlissingen biedt hiervoor een prachtige omgeving om te sporten: strand, boulevard en het Nollebos.

Wat de trainingen effectief en plezierig maakt volgens de initiatiefnemers, is de variatie tussen intensief, extensief en interval. Functionele oefeningen zoals ‘squads’ waarbij je hele lichaam meeneemt geven je een goede balans. Geen eenzijdigheid maar diversiteit.

Running2gether wil met de Kanorun ook startlocatie de Kanovijver in het zonnetje zetten. Na de training nodigen we je uit om gezellig na te praten bij de Kanovijver. Bij de koffie en thee krijg je een gratis kanokoek.