Jeugdraad organiseert uitstapje voor jongeren uit de gemeente Veere

Jeugdraad Veere organiseert samen met Welzijn Veere op vrijdagavond 17 november 2023 een super leuke avond voor alle jongeren uit de gemeente Veere!

De uitstapjes van de Jeugdraad Veere zijn bedoeld voor Veerse jongeren die op het voortgezet onderwijs (of net erboven) zitten. Jongeren uit omliggende gemeenten zijn ook welkom. Als je meekomt met een Veerse vriend of vriendin kun je sowieso mee. Groepjes jongeren uit andere gemeenten komen in eerste instantie op de reservelijst. Na 5 november krijg je te horen of je mee kunt (afhankelijk van het aantal plekken in de bus).

Lasergamen bij de grootste lasertaglocatie van Europa: The Base in Antwerpen!

De kosten: € 25,- p.p.

Daarvoor krijg je: Drie sessies lasertag + busreis + 1 frisdrank!

Het programma ziet er als volgt uit:

17:30 uur:   Aanwezig bij de bus, Parkeerplaats HUBO, Serooskerke

17:45 uur: Uiterlijk vertrek naar The Base in Antwerpen

19:30-21:30 uur: Lasergamen

21:45 uur: Uiterlijk vertrek naar huis

+/- 23:00 uur: Terug bij HUBO Serooskerke

Lijkt jou dit super leuk? Geef je dan via onderstaand formulier, uiterlijk 5 november 2023. En wees er snel bij want VOL = VOL

Je inschrijving is pas definitief als je bijdrage (binnen 5 werkdagen) is ontvangen op het rekeningnummer van Welzijn Veere. Anders wordt de inschrijving geannuleerd. Annuleren na inschrijving kan nog kosteloos t/m 6 november 20203. Daarna wordt er geen geld meer teruggestort.

Na het invullen van het onderstaande formulier ontvang je een e-mail met het rekeningnummer van Welzijn Veere. Is je betaling ontvangen, dan ontvang je uiterlijk 5 november een definitieve inschrijfbevestiging.

Inschrijven:
https://forms.office.com/e/CmwFT1NrGT

Geen budget thuis? Kijk voor de mogelijkheden op: https://www.leergeldwalcheren.nl