Duitser aangehouden na ernstig ongeval N57 Kamperland

De N57 tussen Vrouwenpolder, Kamperland en richting Goes is afgesloten na een ongeval tussen twee personenauto’s.

Dat meldt Rijkswaterstaat. Het ongeval gebeurde omstreeks 15:14 uur. Bij het ongeval waren twee personenauto’s betrokken.

Bij een ernstig ongeval op de Oost-Westweg tussen Vrouwenpolder en De Banjaard zijn twee mensen gewond geraakt. Een Duitse bestuurster is gearresteerd. Van haar is een bloedproef afgenomen vanwege een positieve speekseltest.

Het ongeluk tussen twee auto’s gebeurde rond 15.15 uur. In een auto met een Duits kenteken zaten vier inzittenden. In de andere auto zaten drie inzittenden. Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumahelikopter werden naar de plek van het ongeluk gestuurd. Ook de brandweer hielp bij de slachtoffers.

Vermoedelijk kwam de Duitse auto op de verkeerde weghelft en botste tegen de andere auto. Twee inzittenden van de Duitse auto raakten gewond en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de Duitse auto werd aangehouden vanwege een positieve speekseltest. Van haar is een bloedproef afgenomen.

De weg zal nog naar verwachting tot 21:00 uur dicht zijn. Dit komt doordat de politie onderzoek zal doen naar het ongeval. Zo komt hier de VOA (verkeersongevallen analyse) van de politie ter plaatse. Zij gaan onderzoeken hoe het ongeval kon gebeuren. Het verkeer wordt lokaal omgeleid.

Foto: Rijkswaterstaat