Openbare repetitie Veers Leerlingen Orkest vanwege uitbreiding

Het Veers Leerlingen Orkest is er voor de leerling-muzikanten van de zeven Veerse muziekverenigingen. Vanwege uitbreiding is er vrijdagavond 17 mei een openbare repetitie.

Vaak duurt het enige tijd voordat de leerlingen zover zijn dat ze in het orkest van de betreffende muziekvereniging mee mogen spelen. Daarom hebben de Veerse muziekverenigingen in 2018 de krachten gebundeld en zijn ze gestart met het Veers Leerlingen Orkest. Het staat sinds de start onder de enthousiaste leiding van dirigente Petra van Antwerpen. De repetities vinden wekelijks plaats op vrijdagavond in Koudekerke. De orkestbezetting wisselt met enige regelmaat omdat er leerling-muzikanten bij komen en anderen weer doorstromen naar het orkest van hun eigen muziekvereniging.

Iedereen welkom

Onlangs kwam het verzoek vanuit Brassband Middelburg of hun leerling-muzikanten ook aan konden sluiten bij het Veers Leerlingen Orkest. Onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ is de uitbreiding van het Veers Leerlingen Orkest met ingang van vrijdagavond 17 mei een feit. Iedereen is van harte welkom om deze eerste repetitie bij te wonen op vrijdagavond 17 mei van 18.30 tot 19.15 uur in de Couburg in Koudekerke. Voor meer informatie: Esther Abrahamse via estherabrahamse@emm-serooskerke.nl of 06-40173519.