Motorcross Aagtekerke: start inschrijving en vrijwilligers gezocht

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de Motorcross Aagtekerke, dit jaar gehouden op vrijdag 26 juli. Ook dit jaar staat er op de hoek van de Aagtekerkseweg en Pekelingseweg weer een cross-spektakel op het programma, net als een beregezellige afterparty.

De Motorcross Aagtekerke, dit jaar toe aan editie 32, staat bekend als een cross waar rijders van alle niveaus welkom zijn. Ieder jaar komen veel snelle mannen en vrouwen naar het evenement, maar de cross is ook ideaal voor crossers die weinig wedstrijden rijden. Deelname is mogelijk in verschillende klassen, van 50 tot en met 500 cc, vrijetijdsrijders, veteranen, dames en Enduro. Inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2024072650258-nl). Schrijf je snel in, want een aantal klassen zitten vaak razendsnel vol!

Superfinale

Na een drukke dag wordt het spektakel afgesloten met de Superfinale, waarin de beste rijders uit de 125cc, 250cc, 500cc, Veteranen en Enduroklasse het tegen elkaar opnemen. Vorig jaar greep een superieure Mark Boot voor de vijfde keer naar de eindoverwinning na een spannende strijd. Hij versloeg Barney Steketee en Jaimy Deleersnyder. Het hoogtepunt is voor velen echter het feest na afloop. De Limburgse band Anderkovver zet de feesttent al vele jaren op zijn kop en doet dat ook dit jaar ongetwijfeld weer dunnetjes over.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om de motorcross te organiseren. Daarom doet de organisatie een dringende oproep: meld je aan als vrijwilliger. Of je nu in de dagen ervoor, tijdens de cross of de dag erna kan helpen op of rond de baan, alle helpende handen zijn welkom. Stuur een bericht op Facebook of mail naar info@mcdepekelingee.nl als je mee wilt helpen.