Inschrijven motorcross Aagtekerke geopend; Ook nog vrijwilligers gezocht

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de Motorcross Aagtekerke, dit jaar gehouden op vrijdag 28 juli. En al ruim 123 deelnemers hebben zich ingeschreven! Wederom staat in het Zeeuwse dorp een dag vol cross-spektakel op het programma en dat geldt ook voor de jaarlijks beregezellige afterparty.


De Motorcross Aagtekerke staat bekend als een cross waar rijders van alle niveaus welkom zijn. Ieder jaar komen veel snelle mannen en vrouwen naar het evenement, maar de cross is ook ideaal voor crossers die weinig wedstrijden rijden.


Deelname is mogelijk in de volgende klassen:
* 50cc
* 65cc (kleine en grote wielen)
* 85cc (kleine en grote wielen)
*125cc
* 250cc
* 500cc
* Vrijetijdsrijders
* Veteranen
*Dames


Crossfanaten die zich voorheen inschreven als ‘Local Heroes’ zijn nu van harte welkom in de klasse Vrijetijdsrijders.
Na een drukke dag wordt het cross-spektakel afgesloten met de Superfinale, waarin de beste rijders uit de 125cc, 250cc, 500cc, Veteranen en Enduroklasse het tegen elkaar opnemen. Vorig jaar greep Mark Boot voor de vierde keer naar de eindoverwinning na een spannende strijd.


Het hoogtepunt is voor velen echter het feest na afloop van de cross. De Limburgse band ANDERKOVVER zette de feesttent al vele jaren op zijn kop en doet dat ook dit jaar ongetwijfeld weer dunnetjes over. Neem al je vrienden en bekenden mee, dan maken we er met zijn allen een prachtfeest van!

Zonder vrijwilligers is het alleen niet mogelijk om de motorcross te organiseren. Daarom doet de motorcross een dringende oproep: meld je aan als vrijwilliger! Of je nu in de dagen ervoor, tijdens de cross of de dag erna kan helpen op of rond de baan: alle helpende handen zijn welkom. Stuur MC de Pekelinge een bericht op Facebook of mail naar info@mcdepekelinge.nl als je mee wilt helpen.