Gezelligheid en meezingen met The Kickz tijdens ‘Picknick in the Park’ in Middelburg

Zondag 1 september wordt om 13.00 uur weer ‘Picknick in the Park’ georganiseerd rondom de Middelburgse muziektent op het Molenwaterpark. Aansluitend kunnen deelnemers van de picknick blijven zitten aan hun tafels en meedoen met ‘Sing-along in the Park’, met als begeleidingsband The Kickz.

Picknick in the Park is onderdeel van de Parkconcerten van de Zeeuwse Concertzaal. De picknick is een gezamenlijk initiatief van Lions Middelburg, Vlissingen en Walcheren en Rotary Club Middelburg, Vlissingen en Walcheren. Waar de individuele serviceclubs veel lokale initiatieven ontwikkelen, is dit de tweede keer dat de zes clubs op deze schaal samenwerken. Hiermee streven ze niet alleen naar een grotere maatschappelijke impact, maar ook heen hechter verband tussen de leden van de clubs.

Laagdrempelig

Anders dan vorig jaar is de prijs voor een tafel. Waar vorig jaar nog geld ingezameld werd voor twee goede doelen (het Etty Hillesumhuis en een bijdrage voor de nieuwe vleugel in de Zeeuwse Concertzaal) is de insteek dit jaar vooral het laagdrempelig en gezellig samen zijn. Dit jaar kost een tafel met acht zitplaatsen 60 euro. Ook zijn er zitplaatsen en een gevulde picknickmand beschikbaar gesteld aan de Voedselbank Walcheren.

Onder de bomen

Er zijn nog enkele tafels beschikbaar, dus vul je picknickmand met lekkere hapjes en drankjes en geniet van een gezellige middag eten, drinken en meezingen onder de bomen van het Molenwaterpark. Voor de meest origineel aangeklede picknicktafel, groep of persoon zijn mooie prijzen beschikbaar. Wanneer bij slecht weer de picknick niet door kan gaan, zal het inschrijfgeld gebruikt worden voor de goede doelen van de serviceclubs. Aanmelden kan via alexmaas@gmx.net

The Kickz