Metal for meals in de Piek zamelt geld in voor Voedselbank Walcheren

14 juni organiseren jonge metalmuzikanten een benefietavond voor de Voedselbank Walcheren. Tijdens dit avondvullend programma met drie bands en een lootjesactie willen zij zoveel mogelijk geld en houdbare producten ophalen.

Jørmungandr is vier man sterk. De mannan houden van metal en mythologieën. Jørmungandr staat voor de aardslang uit de Noorse mythologie en daar schrijven zij onder andere ook eigen nummers over. Deze band belooft even spectaculair te worden als hun mythologieën met echte trash metal.


Winnaar Metal Battle in Rotterdam

Inherited is een Zeeuws-Vlaamse band die bestaat uit vijf nog jonge gasten. Van hun jonge leeftijd is niks terug te vinden in hun spel. De jongens beheersen hun instrumenten alsof ze veteranen zijn en de muziek is een volwassen mix van oldschool trash- en groove metal met een moderne twist. Onlangs wonnen zijn de Metal Battle in de roemruchte zaal Baroeg in Rotterdam.

Unchained is een nieuwe band die ook bestaat uit vier jonge gasten uit Zeeuws-Vlaanderen. Deze jongens richten zich vooral op groove- en nu metal. Tijdens dit event zullen zij zowel eigen nummers als covers spelen.

Aanvang 20 uur. Entree 10 euro.

Foto: Inherited