Eerste editie creatieve en culturele route ‘Serooskerke fff anders’ groot succes

De eerste editie van de creatieve en culturele route ‘Serooskerke fff anders’ was een groot succes, zegt de organisatie. Deelnemers hebben laten weten dat het boven verwachting druk was, maar dat ze evengoed nog gelegenheid hadden om met bezoekers over hun hobby te kunnen praten.

Hierbij heeft het mooie weer natuurlijk wel meegewerkt, aldus de organisatie. De eerste editie vond eerder deze maand plaats. Omdat ‘Serooskerke fff anders’ niet alleen om kunst gaat, maar ook een creatieve route is, was de variëteit groot. Wel zou de organisatie het leuk vinden om bij een volgende editie ook aanmeldingen van ‘lopende’ acts, zoals een dichter, muzikant(en) of toneelspelers te ontvangen.

Aanmelden volgend jaar

Het zal een aandachtspunt zijn bij de voorbereidingen van de volgende editie. Een datum is er nog niet geprikt voor volgend jaar, maar een volgende creatieve route komt er zeker. Ook volgend jaar zal de toegang gratis zijn. Iedereen die iets leuks maakt of doet kan zich vanaf nu al aanmelden via mailadres: serooskerkefffanders@gmail.com

Er was veel te zien tijdens de creatieve en culturele route. (foto: Serooskerke ffff anders)