Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boerderij fair Koehoorn Meliskerke

mei 19 @ 10:00 - 18:00

€3,00

Komt u ook weer?  Er weer eens lekker op uit met het hele gezin. Op vrijdag 19 mei 2023 van 10:00 uur tot 18:00 uur zijn jullie allemaal hartelijk welkom op de boerderijfair!

 

De boerderijfair wordt gehouden op het gehele terrein rondom de boerderij van de Koehoorn. Over de dag verdeeld zijn er meerdere unieke shows en demonstraties. Deze staan vermeld op het dagprogramma. Op het terrein vindt u tientallen kramen en tenten. Vele standhouders zullen met passie en gedrevenheid hun kwalitatief volle, creatieve en ambachtelijke producten demonstreren en verkopen. Deze producten en waren bestaan onder andere uit lifestyle producten en streekproducten. Slenter lekker langs de stands van deze actieve ondernemers, geniet van hun fantastische talenten, doe inspiratie op ga er thuis mee aan de slag. Onze Boerderijfair wordt een sfeervolle dag met veel gezelligheid, ontspanning en vooral: met ú.

 

Onze Boerderijfair is bedoeld voor alle doelgroepen. Het gehele terrein wordt natuurlijk sfeervol aangekleed met voldoende terrasjes zodat u de hele dag kunt genieten! We doen ons best om er voor iedereen een prachtige dag van te maken!

Entree tickets zijn te koop via: Bestel online tickets voor de boerderijfair | De Koehoorn

Gegevens

Datum:
mei 19
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€3,00
Evenement Categorie:
Site:
https://dekoehoorn.nl/boerderijfair/

Locatie

De Koehoorn
Mariekerke 13
Meliskerke, Zeeland 4365NK Nederland
+ Google Maps